background img

Noutati

Foccacia din ovaz

Pentru ca am vorbit intr-un articol precedent despre fibrele alimentare si despre importanta lor in alimentatia noastra zilnica, va propun o retete cu ovaz si multe legume.

Foccacia din ovaz cu legume


INGREDIENTE:

  • 3 linguri tarata de ovaz
  • 2 linguri tarata de grau
  • 2 oua
  • 2 linguri iaurt
  • sare
  • piper
  • usuturoi
  • oregano
  • 150 de grame de cascaval
  • 5 felii vinete pe gratar
  • 5 felii dovecel pe gratar
  • 1 rosie taiata rondele
  • ceapa verde
  • patrunjel


SA BUCATARIM...

  • Batem albusurile spuma, adaugam galbenusurile frecate cu iaurt, tarata, sarea, oregano si usutoriul maruntit.
  • O punem in tava ( eu am pus-o pe fundul unei tavi de tort, peste care am pus hartie de copt),
  • O dam la cuptor 10 minute dupa care o scoatem pentru a pune cascavalul ras si legumele
  • O mai bagam in cuptor pentru inca 10 minute sa se rumeneasca bine.







0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Popular Posts